Миксер за матење нес кафе | ST | NCM-110SS Inox


Цена:
ден 1,699

Description

  •  Инокс
  •  2 брзини
  •  450мл Иноксен сад
  •  100W
  •  Ултра тивка работа

Можеби би ве интересирало

Recently viewed