Миксер | ST | HM-500SBKS


Цена:
ден 1,399

Description

  •  500W
  •  2 пара мешалки ( стандардни + за брашно)
  •  5 брзини
  •  Илтра тивок
  •  Заштита од прегревање

Можеби би ве интересирало

Recently viewed