Микро-фибер крпи за чистачи на пареа | Karcher


Цена:
ден 1,899

Description

Заменски микрофибер крпи за под за чистачи на пареа од EasyFix SC1 до EasyFix SC5.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed