Мицеларна вода за лице | Garnier | 700ml


Цена:
ден 415

Description

Барате ефикасен, но нежен начин за отстранување на шминката и чистење на кожата во еден лесен чекор? Мицеларната вода за чистење Garnier нежно ја крева шминката и нечистотијата од кожата за да ја остави без нечистотии и остатоци за да го открие природниот сјај на кожата.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed