Маска за очи со хијалурон | Garnier


Цена:
ден 126

Description

Откријте ја НОВАТА Cryo Jelly маска од желе против замор на Garnier. Откријте ја моќта на Cryo Jelly, маска од желе која ја лади температурата на кожата за -7°C и веднаш ги минимизира знаците на замор. Сите производи на Garnier на меѓународно ниво се одобрени од Cruelty Free International во рамките на програмата Leaping Bunny. Нашата маска има веганска формула, која не содржи состојки или нуспроизводи од животинско потекло.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed