Маска за очи со пробиотик | Garnier


Цена:
ден 126

Description

Досадни, суви и уморни очи? Оваа маска содржи пробиотски фракции, познати по нивните поправки. Пределот околу очите изгледа осветлен, а чантите изгледаат значително помалку видливи.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed