Маска за лице со јаглен | Garnier | 100ml


Цена:
ден 415

Description

Нашата маска од чист активен јаглен против лупење црни точки делува како магнет за нечистотија за да помогне во прочистување на кожата, видливо затегнувајќи ги порите и контролирајќи ја појавата на себум.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed