Маска за лице - Nutri Bomb | Garnier


Цена:
ден 126

Description

Новата генерација на маска за ткиво на Garnier, инспирирана од Азија, делува како наплив на хидратација на вашата кожа. Уживајте во нашата прва маска на лист, натопена во млечен серум за интензивно да ја храни и рехидрира сувата кожа за 15 мин.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed