Маска за лице - Aloe Vera | Garnier


Цена:
ден 126

Description

Изгаснете ја жедната кожа со врвниот засилувач на моменталната влажност - Hydra Bomb. Новата генерација на маски за ткиво за лице и очи на Garnier се напојува со нежни, но ефективни серуми за нега на кожа за да обезбеди на секој тип на кожа 24-часовна трајна хидратација. Без разлика дали на вашата кожа ѝ е потребно смирување, осветлување или пополнување, палетата Hydra Bomb е опцијата за разгалување дома за надополнување и ревитализација.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed