Машинка за шишање | Rowenta | TN524MF0


Цена:
ден 4,099

Description

 •  Машинка за шишање со кабел и без кабел
 •  Се мие под вода
 •  Нож: Титаниум
 •  Употреба за коса и брада
 •  29 Нивоа на должина на шишање 0.5мм до 30мм
 •  Четка за чистење
 •  Чешел
 •  Ножички
 •  Масло
 •  Торбичка
 •  90 мин полнење
 •  120 мин работа

Можеби би ве интересирало

Recently viewed