Машинка за шишање | Rowenta | TN152LF0


Цена:
ден 3,689

Description

  •  Безжична и жичана употреба
  •  Нож: инокс
  •  Употреба за коса
  •  Нивоа на должина на шишање 1мм до 26мм
  •  Четка за чистење
  •  Масло за подмачкување
  •  Батерија: 150 мин

Можеби би ве интересирало

Recently viewed