Машинка за шишање | Philips | HC3505/15


Цена:
ден 1,999

Description

  •  Машинка за шишање со жичана употреба
  •  Должина од 05-23мм
  •  Самоостречки сечива
  •  Пилагодлив чешел
  •  Без потреба од подмачкување

Можеби би ве интересирало

Recently viewed