Машинка за бричење | Rowenta |TN9110F4


Цена:
ден 4,499

Description

 •  Мултистајлер 11 во 1
 •  Титаниум облога
 •  Безжично користење
 •  Се мие под вода
 •  6 чешли
 •  44мм глава за коса
 •  Додаток за брада 32мм
 •  Глава за тело 37мм
 •  6 прилагодливи должини за брада од 1-7мм
 •  Четкичка и масло за подмачкување
 •  120 мин користење
 •  Батерија: Li-Ion 90 мин полнење

Можеби би ве интересирало

Recently viewed