Масажер | Beurer | MG 254


Цена:
ден 6,999

Description

  •  Shiatsu масажер навлака за седиште
  •  Прилагодлива висина
  •  Со светло
  •  Опција за греење
  •  Можност за перење на прекривката
  •  2 брзини на масирање
  •  Можност за избор во кој дел да биде масажата
  •  Автоматско исклучување после 15мин

Можеби би ве интересирало

Recently viewed