Масажер | Beurer | MG 206


Цена:
ден 4,399

Description

  •  Shiatsu масажер навлака за седиште
  •  Функција за преклопување на светлина и топлина
  •  Со функција на тајмер (5/10/15)
  •  Навлака од велур што може да се пере на задната страна (40°C)
  •  Со практичен уред за висење - за складирање во шкаф
  •  Области за масажа што може да се изберат (горен, долен, цел грб)
  •  4 глави за масажа
  •  3 области за масажа - се избираат поединечно

Можеби би ве интересирало

Recently viewed