Мал фен за патување | Iskra | RH-1818-1 | Бел


Цена:
ден 899

Description

• Фен за коса за патување ISKRA RH-1818-1 (бела)
• Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
• Моќност: 1200W
• 2 прилагодливи брзини
• Преклопување
• Компактен
• Со висечка јамка
• Лесен
• Тивка
• Боја: бела

• Димензии на пакувањето (во мм): 120 (L) x 83 (W) x 177 (H)
• Нето тежина: 0,35 кг
• Бруто тежина: 0,43 кг

• 24 месеци гаранција

Пакување надворешно пакување
Надворешно пакување EAN-код: 3830042564508
• Димензии на кутијата (во мм): 435 (L) x 255 (W) x 374 (H)
• Кол: 20 парчиња / картон
• Нето тежина: 7 кг
• Бруто тежина: 8,5 кг

Можеби би ве интересирало

Recently viewed