Мал фен за патување | Iskra | RH-1558-1BL | Црн


Цена:
ден 799

Description

• Патување фен за коса ISKRA RH-1558-1BL
• Напон: 230V ~ 50Hz
• Моќност: 1000W
• 2 прилагодливи брзини
• Преклопување
• Компактен
• Лесен
• Тивка
• Боја: црна

• Димензии на пакувањето (во мм): 110 (L) x 70 (W) x 155 (H)
• Нето тежина: 0,33 кг
• Бруто тежина: 0,38 кг

• 24 месеци гаранција

Пакување надворешно пакување
Надворешно пакување EAN-код: 3830042565987
• Димензии на кутијата (во мм): 365 (L) x 230 (W) x 325 (H)
• Кол: 20 парчиња / картон
• Нето тежина: 6,65 кг
• Бруто тежина: 7,75 кг

Можеби би ве интересирало

Recently viewed