Лосион за тело | Avene | 400ml


Цена:
ден 1,545

Description

Медицинска козметика, со дерматолошки тестирани состојки.

Основата е термална вода богата со минерали који ја хранат, ревитализираат и освежуваат вашата кожа.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed