Липогел за петици | Rilastil | Xerolacy Podos | 100ml


Цена:
ден 1,232

Description

Хидратантен липогел за петици

• Липогел наменет за секојдневен третман на петицикој има потхранувачко и омекнувачко дејство.

• Кератолитик

• Со натриум лактат, алантоин и пантенол

• Non - slip формула

• За секојдневна употреба12

Можеби би ве интересирало

Recently viewed