LED светилка со магнет | Iskra | E-WL200

Попуст 25%

Цена:
ден 299 ден 399

Description

• COB LED работна светилка со магнет
• Моќност: 3W
• Светлина: 200 lm
• Ротирачка кука 360°
• Вграден магнет за прицврстување на метални површини

Можеби би ве интересирало

Recently viewed