Лаптоп | Notebook Lenovo | ThinkPad E14 Gen 5


Цена:
ден 62,000

Description

 • Шифра на производ: 21JK00C4RI
 • Екран: 14"
 • Процесор: Intel Core i7-1355U
 • SSD: 1 TB SSD M.2GB
 • Графичка картица: Integrated
 • Оптички уред: No
 • Мрежна картица: 100/1000M
 • HDMI: Yes
 • Камера: Yes
 • Батерија: 57WhCell
 • Teжина: 1.5Kg
 • Читач на отпечатоци: Yes

Можеби би ве интересирало

Recently viewed