Лаптоп | Lenovo | ThinkPad E15 Gen 4


Цена:
ден 75,000

Description

 • Шифра на производ: 21E6006XRI
 • Екран: 15.6"
 • Процесор: Intel® Core™ i7-1255U
 • Меморија:16GB
 • Tврд диск: 32GB
 • SSD: 512GB
 • Графичка картица: Integrated
 • Оптички уред: No
 • Мрежна картица: 100/1000M
 • Безжична картица: Yes
 • BT: Yes
 • HDMI: Yes
 • Камера: Yes
 • Батерија: 57WhCell
 • Teжина: 1.7Kg
 • Читач на отпечатоци: Yes
 • Оперативен Систем: No OS

Можеби би ве интересирало

Recently viewed