Купка за интимна хигиена | Alkagin | Cleanser Solution


Цена:
ден 725

Description

Раствор за чистење.

Купка за интимна хигиена со слабо алкална pH (7.5) наменет  за интимна хигиена за надворешна употреба.

Неговото благотворно дејство се должи на присутните растителни екстракти (невен, слез, липа).

Погоден за секојдневна употреба.

Идеално за хигиена на новороденчиња и деца.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed