Крема за сонце за сензитивна кожа | Garnier | SPF 50 | 175ml


Цена:
ден 752

Description

Нашиот напреден крем за сончање Garnier Ambre Solaire Sensitive SPF50+ обезбедува многу висока заштита од оштетување на кожата предизвикано од сонце и изгореници. Оваа немaсна формула е специјално развиена за сите типови на кожа, вклучувајќи ја и чувствителна кожа. Со Керамид, обезбедувајќи заштита од УВА и УВБ и инстантна заштита на функцијата на бариерата на кожата. Формулата е во согласност 100% со европските препораки за заштита од штетните ефекти на UVA, UVB зраците и долгата UVA.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed