Крема за раце - Intensive Care | Garnier


Цена:
ден 160

Description

Интензивна крема за раце Intensive care за многу сува кожа е збогатена со алантоин и глицерин за регенерација и обнова на кожата на рацете и заштита од сувост.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed