Комплет за чистење на капи | Bratot Apparel


Цена:
ден 1,200

Description

Најдобрата опрема за чистење капа: опремена со крпа од микрофибер и четка од коњско влакно. Ефикасно ја отстранува нечистотијата, прашината и остатоците и ја остава вашата колекција на капи беспрекорна. Тоа е нежно, но жестоко ефикасно!

Можеби би ве интересирало

Recently viewed