Кибла за мраз - Lemon | Pulltex


Цена:
ден 860

Description

Киблите за мраз Pulltex се изработени од материјал отпорен на удар, кој не се менува со промена на температурата. Двете странични рачки, заедно со нивниот елегантен и иновативен дизајн, ги прави лесни за транспорт и празнење.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed