Кибла за мраз - Ebony | Pulltex


Цена:
ден 1,650

Description

Киблите за мраз Pulltex се изработени од материјал отпорен на удар, кој не се менува со промена на температурата. Двостраните рачки, заедно со нивниот елегантен и иновативен дизајн ги прават лесни за транспорт и празнење.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed