Капа - Biker Mood | Bratot Apparel


Цена:
ден 2,100

Description

Помеѓу нозете.

Отворен е патот пред вас и јасен е вашиот ум. Ова е моментот на вашиот живот. Ако само вашиот ѕвер може да зборува... Црно и жолто? Оваа trucker капа е наменета за запирање на сообраќајот додека минуваат цивили. Свирнете двапати ако се согласувате.

Изработени со грижа.
Обложете ги вашите капи со нашите рафинирани закрпи - зборуваме за прецизна изработка со прекрасната W техника. Целиот овој прецизен шебанг гарантира дека вашата облека за глава е на следното ниво. Овие сериозно кул и прецизно ткаени лепенки ги обложуваат своите работи во живописна низа од осум бои. Значи, ова е вашата шанса да ја подигнете играта на шеширите.

Капа која зборува погласно!
Ние ве предизвикуваме да бидете храбри и да го носите вашето расположение на глава! Пронајдете ја вистинската персонализирана порака на секоја капа која едноставно ви шепоти на вашата атмосфера. Нашите капи не се само за заштита - тие се мегафон за вашата кул личност.

Talk about a grand entrance!
Како и вашиот стил, нашето пакување е од највисоко ниво. Нашите капи пристигнуваат со стил, завиткани во извондредна италијанска хартија. Отпакувајте ја капата и истовремено - вибрацијата, со помош на нашето искуство со кутијата за пакување.

 

Можеби би ве интересирало

Recently viewed