Канцелариско столче | Style

Попуст 11%

Цена:
ден 7,999 ден 8,999

Description

  • Двојна мрежа
  • B8 прилагодлива рака со 028 PU подлога
  • Механизам на навалување RC-02
  • LANT хромиран гасен лифт од 80мм класа 4 без пластичен капак
  • 350мм хромирана челична основа
  • Црни најлонски тркала

Можеби би ве интересирало

Recently viewed