Канцелариско столче | Conference

Попуст 9%

Цена:
ден 6,799 ден 7,499

Description

  • Двојна мрежа
  • B9 прилагодлива рака со PP подлога
  • Механизам на навалување 19
  • LANT хромиран гасен лифт од 80мм класа 4 без пластичен капак
  • 320мм хромирана тркалезна основа за цевка
  • Црни најлонски тркала

Можеби би ве интересирало

Recently viewed