Кацига | Cairn | Xtrack | 54/56


Цена:
ден 5,950

Description

X’TRACK е совршена велосипедска кацига со цело лице за екстремни возења како што се Enduro, DH или BMX. Цврстата конструкција овозможува да се апсорбира максимум енергија за мозочната празнина, а исто така ќе го заштити вашето лице. Големиот отвор ви помага да имате проширено видно поле. Тоа е најзаштитниот шлем од удари!

Можеби би ве интересирало

Recently viewed