Детска кацига | Cairn | Sunny


Цена:
ден 1,240

Description

SUNNY е идеален за почеток на велосипед за рамнотежа, прв велосипед или за носач за бебиња. Совршено ќе ја заштити кревката фонтанела на вашето дете од 0 до 2 години, истовремено обезбедувајќи максимална удобност и одлична видливост благодарение на рефлектирачкиот систем.

XS - величина

Можеби би ве интересирало

Recently viewed