Играчка - Сет меки коцки | Clementoni Italy | 60 парчиња


Цена:
ден 1,390

Description

Clementoni Clemmy Plus 60 Меки Коцки во Торба 18+ мес.

  • Торба со 60 меки шарени коцки со пријатен мирис
  • Лесни и безбедни благодарение на мекоста
  • Изработени од безбедни, нетоксични материјали и со можност да се мијат
  • Одлично за развој на сензорните сетила, концентрација, моториката и способноста за набљудување и селекција
  • Димензии - 14,00 x 25,00 x 32,00 cm

Можеби би ве интересирало

Recently viewed