Идентификатори на чаши | Pulltex


Цена:
ден 420

Description

Изработено од флексибилна гума, 10 парчиња идентификатори на чаши во различни бои. Погоден е за мезе, коктели, дегустации на вино или настани. Претставено на пластична лента што може да се чува во фиока.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed