Хилта перфоратор | Iskra | Z1C-ZT3-26

Попуст 17%

Цена:
ден 4,999 ден 5,999

Description

• Напон: 230V 50Hz
• Моќност: 800W (максимум)
• Моќност на удар: 2.8J
• Брзина: 0-1200 вртежи во минута-1
• Број на удари: 0-5300 потези / мин-1
• Систем за дупчење СДС Плус
• Мека гумена рачка
• Контрола на брзината
• Две насоки на ротација: лево / десно
• Дополнителна рачка
• Испорачана галантерија:
• 2 x длета • 3 x бургии
• 1 x капак за прашина • мерач за длабочина
• Макс. капацитет на дупчење:
• Железо: Ø 13 mm
• Бетон: Ø 26 mm
• Дрво: Ø 30 mm
• Должина на кабелот за напојување: 1,8м
• Пакување: куфер
• Димензии на пакување (во mm): 425 x 110 x 277
• Нето тежина: 5,25 кг
• Бруто тежина: 5,45 кг

• 24 месеци гаранција

Можеби би ве интересирало

Recently viewed