Хилта | Iskra | Z1C-32C1


Цена:
ден 7,999

Description

• Напон: 230V 50Hz
• Моќност: 1500W (максимум)
• Сила на удар: 6J
• Брзина: 800 вртежи во минута-1
• Број на удари: 4000 удари / мин-1
• Систем за дупчење СДС Плус
• Мека гумена рачка
• Систем против вибрации
• Брзина на избор: 0-5 (максимум)
• Дополнителна рачка
• Испорачана галантерија:
• 2 x длета • 3 x бургии • 1 x капак за прашина • мерач за длабочина • клуч
• Макс. капацитет на дупчење:
• Железо: Ø 13 mm
• Бетон: Ø 32 mm
• Дрво: Ø 40 mm
• Должина на кабелот за напојување: 1,8м
• Пакување: куфер
• Димензии на пакувањето (во mm): 370 x 125 x 300
• Нето тежина: 6,75 кг
• Бруто тежина: 7,25 кг

• 24 месеци гаранција

Можеби би ве интересирало

Recently viewed