Хилта | Iskra | DH1300-MAX

Попуст 18%

Цена:
ден 8,999 ден 10,999

Description

• Напон: 230V ~ 50Hz
• Јачина: 1300W
• Ударна јачина: 15J
• Брзина на удар: 3600 мин-1
• Aнтивибрацијски систем
• Систем СДС MAX
• опрема:
- конусно длето 18x320 mm
- плоснато длетоo 18x320 mm
• Пакување: кофер
• Димензии: 400 x 118 x 328
• Нето тежина: 8,35 кг

Можеби би ве интересирало

Recently viewed