Гумени рачки за велосипед | Burtec


Цена:
ден 1,550

Description

За изработката на овие грипови, компанијата Burgtec соработува со 3 x светскиот шампион Грег Минаар.

Уникатниот еластичен материјал во комбинација со гумената смеса од 30А ги комбинира контролата и удобноста во еднакви мерки.

Дијаметарот од 31,5 mm дава ергономски пријатно чувство на зглобовите дури и на најстрмните патеки.

Дополнително, гриповите безбедно се прицврстувват со алуминиумска шелна изработена од алуминиум 7075 и штраф од не'рѓосувачки челик.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed