Гребло | Wolf Garten | DR-M30


Цена:
ден 650

Description

Гребло со 12 заоблени запци

Работна ширина: 30 cm

Ефикасно ја ситни земјата

Исклучително издржливо

Производител: WOLF GARTEN


Можеби би ве интересирало

Recently viewed