Гребло-аератор | Wolf Garten | UG-M3


Цена:
ден 990

Description

Опфат: 30 cm

Темелно отстранување на мов и коров од Вашиот тревник

Производител: WOLF GARTEN


Можеби би ве интересирало

Recently viewed