Градинарски ножици за кроење | Green Seasons | 421 AL


Цена:
ден 350

Description

Овоштарски ножици

Наменети за кастрење млади гранки со дијаметар до 20 mm

Потекло: Тајван

шифра: 8059

Можеби би ве интересирало

Recently viewed