Глувче | Modecom | Volcano Shinobi 3327

Попуст 14%

Цена:
ден 1,249 ден 1,449

Description

  • Оптички сензор PixArt
  • LK оптички микро прекинувачи
  • 7 Поставувања DPI на ниво
  • Стапка на гласање од 1000 Hz
  • 6 програмабилни копчиња
  • 32-битен ARM Cortex M0+ процесор
  • Лесна школка од саќе
  • MM-720-WWOL2

Можеби би ве интересирало

Recently viewed