Глувче | Cooler Master | MM310


Цена:
ден 5,499

Description

  • Прилагодлив 12000 DPI
  • Дланка|Канџи зафат
  • Оптички сензор PixArt
  • Ултраткаен кабел
  • Тефлонски стапала
  • RGB осветлување

Можеби би ве интересирало

Recently viewed