Глувче | Apple | Satechi M1 Bluetooth


Цена:
ден 2,990

Description

Комплетирајте ја вашата работна површина со Satechi M1 Bluetooth глувчето кој нуди Bluetooth 4.0 конекција, полнење преку Type-C порта и ергономски дизајн. Беспрекорно поврзете се со омилениот Bluetooth уред за безжична контрола на работната површина или лаптопот, со опсег до 32 стапки.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed