Гел за чистење на лице со активен јаглен - Pure Active | Garnier | 250ml


Цена:
ден 355

Description

Pure Active Intensive Anti-Blackhead Caroal Gel Wash ефикасно го отстранува вишокот на себум и нечистотии, видливо ги намалува црните точки и исто така штити од нивно повторно појавување.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed