Гејмерско столче | Cooler Master

Попуст 4%

Цена:
ден 22,999 ден 23,999

Description

 • Вкупен опсег на висина: 130-138 cm / 51,2"-54,3"
 • Висина на потпирачот за грб: 86 cm / 33,9"
 • Ширина на потпирачот за грб: 58 cm / 22,8"
 • Потпирач за рака до потпирач за рака: 72 cm / 28,3"
 • Ширина на седиштата (вклучувајќи ги страните): 54 cm / 21,3"
 • Површина за седење: 54 cm / 21,3"
 • Длабочина на седиштето: 54 cm / 21,3"
 • Дијаметар на основата: 70 cm / 27,6"
 • Дебелина на седиштето: 11,5 cm / 4,5"
 • Прилагодливост на потпирачот за рака: 30-37 cm / 11,8"-14,6"
 • Врв од под до седиште: 50-58 cm / 19,7"-22,8"
 • Прилагодливост во висина :8 cm / 3,1"
 • Прилагодливост на ширината на потпирачот за рака: 1,5 cm / 0,6"
 • Наведнете 90-180 степени
 • Потпирач за рака: 4D (кревање, нишање, вртење, напред)
 • Потпирач за глава: Ултра удобна мемориска пена
 • Лумбална поддршка: Ултра удобна мемориска пена
 • Надворешен материјал: Перфориран PU
 • Внатрешен материјал: Ладно обликувана пена
 • Материјал за рамка: Челик
 • Основа (нога): Алуминиум
 • Кастер: 75 mm / 3,0"
 • Класа на лифт за гас: 4
 • Макс. Тежина оптоварување: 150 kg / 330 lbs

Можеби би ве интересирало

Recently viewed