Гејмерско столче | ASUS | ROG

Попуст 13%

Цена:
ден 51,999 ден 59,999

Description

  • Футуристичка киборг естетика
  • Разновидни подесувања на седиштата
  • Режим за поддршка на мобилната рака
  • Акустичен панел
  • Алуминиумска рамка
  • Мрежа што дише и удобна PU пена
  • 90GC0120-MSG010

Можеби би ве интересирало

Recently viewed