Фен за коса | Phillips | BHD341 / 10


Цена:
ден 2,099

Description

  • DryCare Essential
  •  2100W
  •  DC мотор
  •  ThermoProtect додаток
  •  14мм насочувач на воздух
  •  2 брзини
  •  3 нивоа на топлина
  •  Кука за закачување
  •  1.8м кабел

Можеби би ве интересирало

Recently viewed