Етикети за вино | Pulltex


Цена:
ден 420

Description

36 етикети со две бои за да ги идентификувате шишињата и на одредено растојание. Црна страна за црвените вина, а зелената
страна за белите и розевите вина. Повторно може да се користи.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed